Ο νέος Παναθηναϊκός του Γιάννη Αναστασίου

Με τις ανακοινώσεις από πλευράς Παναθηναϊκού να είναι οι μόνες που απομένουν για το νέο προπονητικό σχήμα των πρασίνων, αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι ο σχεδιασμός και οι θέσεις όπου ζήτησε παίκτες ο νέος προπονητής του τριφυλλιού, Γιάννης Αναστασίου.

Ποιοι φεύγουν

Σε πρώτο πλάνο για το μήνα Μάιο βρίσκονται οι παίκτες που θα αποχωρήσουν τον Ιούνιο. Πρόκειται για τους Κουίνσι, Φορναρόλι, Βελάσκες, Μπουμσόνγκ, Καζιγιάμα, Εσπάρθα, Κάιπερ και Μαρίνο.

Τα ερωτηματικά

Η κουβέντα με τον δεύτερο αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Χρήστο Παναγόπουλο αφορά τους Σεϊταρίδη, Κοτσόλη και Φιγκερόα, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν και ο καθένας τους χρειάζεται, σύμφωνα με τους Αναστασίου-Νταμπίζα-Σαραβάκο ξεχωριστή αξιολόγηση.

Οι θέσεις της ενίσχυσης

Προτεραιότητα για τους πράσινους είναι η απόκτηση στόπερ. Στο μεταξύ, το τριφύλλι αναζητά παίκτες στις θέσεις του αριστερού μπακ, του κεντρικού χαφ (πιθανότατα δύο ποδοσφαιριστές, έναν ανασταλτικό μέσο και έναν επιτελικό), του αριστερού χαφ, του δεξιού χαφ και του φορ.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Αναστασίου επιθυμεί πρώτα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και κατόπιν αμυντικού μέσου "τύπου Μίκλαντ".

Ο νέος προπονητής θέλει να δώσει έμφαση στο παιχνίδι από τις πτέρυγες με τους Μαυρία, Ντίνα, Σισοκό. Οι τρεις προαναφερόμενοι, όμως, είναι δεξιοπόδαροι. Συνεπώς, καθίσταται και εκ των πραγμάτων επιτακτική ανάγκη η απόκτηση αριστερού μέσου.