Με Σαραβάκο ο Παναθηναϊκός της ερχόμενης σεζόν

Στο Δημήτρη Σαραβάκο έχει προτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή του Πανθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ φέρεται να έχει ήδη συναντήσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και εκείνος βλέπει με θετικό μάτι τη συμμετοχή του, μέσω καίριου ρόλου, στην ανόρθωση του Παναθηναϊκού.

Αυτό που φαίνεται να προσπαθεί να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος είναι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αναφορικά με τις ενστάσεις που πιθανώς να έχουν οι οπαδοί του τριφυλλιού για τον Νίκο Νταμπίζα με το "ερυθρόλευκο" -και πάντως, όχι πράσινο- παρελθόν.

Οι Σαραβάκος και Νταμπίζας έχουν καλές σχέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Σαραβάκος θα ήθελε να αναλάβει το επικοινωνιακό και μεταγραφικό κομμάτι και στον Νίκο Νταμπίζα να ανατεθεί η διαχείριση προσωπικού του συλλόγου και το σκάουτινγκ. Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δε θεωρείται ακόμη βέβαιο.

Το τεχνικό δίδυμο Νταμπίζα - Αναστασίου είναι η μία περίπτωση, χωρίς να αποκλείεται να μείνει μόνο ο Νίκος Νταμπίζας στον πάγκο του συλλόγου.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή για τον αγώνα της 30ής -και τελευταίας- αγωνιστικής της φετινής Superleague, η οποία ήταν... καταστροφική για το τριφύλλι.

Σε κάθε περίπτωση, θα συζητήσει με το Γιάννη Αλαφούζο τις απαιτήσεις του για το τεχνικό τιμ και επίσης, να εγκριθεί το όνομα του γυμναστή που επιθυμεί να φέρει μαζί του.

Συν τοις άλλοις, θεωρείται βέβαιο ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα του ζητήσει να συμμετέχει στο τεχνικό τιμ και ο -νυν- υπηρεσιακός προπονητής, Γιάννης Βονόρτας. Από την πλευρά Αναστασίου, πάντως, δε φαίνεται να υπάρχει αντίρρηση επί του θέματος.

Αν συμφωνήσουν σε όλα, θα υπάρξουν σύντομα επίσημες ανακοινώσεις.