Το σκέφτεται για Παναθηναϊκό ο Ντιόγκο Βιάνα

Με δηλώσεις του στον αθλητικό Τύπο της Τετάρτης ο Ντιόγκο Βιάνα επιβεβαιώνει τις επαφές με τον Παναθηναϊκό και τονίζει ότι Ζέκα και Πίντο του έχουν μιλήσει για τους πράσινους.

Ο 23χρονος Πορτογάλος της Πεναφιέλ μίλησε στην εφημερίδα Goal και τόνισε ότι υπάρχουν αρκετά καλές πιθανότητες να μετακομίσει στην Ελλάδα.

"Είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όμως ακόμη δεν έχω υπογράψει κανένα προσύμφωνο. Το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Γνωρίζω πως έχουν γίνει αρκετές επαφές μέσω του Βαρέλα, αλλά δεν ξέρω αν τελικά αυτό... φτάνει για να γίνει η μεταγραφή. Με θέλουν και κάποιες άλλες ομάδες. Θα δούμε... Υπάρχουν καλές πιθανότητες για να πάω στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα ξέρουμε το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα...", είπε ο Πορτογάλος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα του έχουν πει για τους «πράσινους» οι Πίντο και Ζέκα:

«Με τον Αντρέ δεν είμαστε απλά γνωστοί... Είμαστε πολύ καλοί φίλοι από την εποχή που παίζαμε μαζί. Έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του ειδικά το τελευταίο διάστημα και τον έχω ρωτήσει διάφορα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Επίσης έχω μιλήσει και με τον Ζέκα. Ξέρω από πολύ κόσμο πως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα, όμως αυτό είναι σήμερα κάτι το συνηθισμένο. Πολλές μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα, όμως δεν παύουν να αποτελούν ελκυστικούς προορισμούς. Και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ελκυστικός σύλλογος. Το θέμα είναι τι στόχους βάζει ο καθένας στη καριέρα του. Ο Αντρέ μού έχει πει να πάω στην Ελλάδα, αφού, παρά τις δυσκολίες, ο Παναθηναϊκός παραμένει ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και θεωρεί πως είναι ιδανικός σύλλογος για να συνεχίσω την καριέρα μου".

Πηγή: novasports.gr