O Ιμπαγάσα μένει στο λιμάνι

Η επιθυμία είναι κοινή. Κι όταν και οι δύο πλευρές συμφωνούν, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα επέλθει συμφωνία. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κρατήσουν τον Αριέλ Ιμπαγάσα στο λιμάνι, είτε ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο, είτε προσφέροντάς του ένα άλλο πόστο μέσα στην ομάδα.

Παρά την προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του – 37 ετών – ο Ιμπαγάσα τα καταφέρνει και με το παραπάνω και είναι υπερπολύτιμος.

Έχει το ρόλο του ηγέτη, ενώ ξεχωριστής σημασίας ήταν η εμφάνισή του με την Πλατανιά στα Χανιά, γεγονός που ανέτρεψε τις ισορροπίες, αλλάζοντας το κλίμα για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους.

Όπως δήλωσε, θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, όμως, είπε πως δεν είναι δικό του θέμα το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή σε άλλη ομάδα. Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες σκέφτονται να προσφέρουν έναν χρόνο συμβολαίου ακόμα στον Ιμπαγάσα, αν και μέχρι πρότινος υπήρχαν άλλα πλάνα στο μυαλό των διοικούντων για τον 37χρονο Αργεντινό.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών δεν αποκλείεται να του δώσουν ρόλο σκάουτερ – κυνηγού ταλέντων στην Αργεντινή, αλλάζοντας τελείως το ρόλο του Κάνιο μέσα στην ομάδα.