Νίκη-ελπίδα του Άρη στο Περιστέρι

Αναστάτωσε την ουρά της βαθμολογίας ο Άρης με τη νίκη του επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Παίζοντας ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για παραμονή στην κατηγορία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, πήρε σπουδαία νίκη, η οποία τη βγάζει από τη ζώνη του υποβιβασμού και την ανεβάζει στη 14η θέση της βαθμολογίας της Superleague με 29 βαθμούς, έπειτα από 28 αγώνες.

Ο αγώνας ξεκίνησε έχοντας την εικόνα "φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη", αλλά πήρε αρνητική όψη για τον Άρη όταν ο Νταβίντ Αγκάνθο αποβλήθηκε στο 19 λεπτό.

Ο επιθετικός των κιτρίνων τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για "θέατρο", κατόπιν, έγινε έξαλλος και δέχτηκε και τη δεύτερη κίτρινη αμέσως μετά, για εξύβριση του διαιτητή.

Τα δάκρυα που κύλησαν στο πρόσωπο του Παπαζαχαρία ήταν ενδεικτικά της πολύ δύσκολης κατάστασης που περίμενε τον Άρη, ο οποίος καλούνταν να αγωνιστεί για παραπάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο.

Ο Ατρόμητος όμως δεν απείλησε ουσιαστικά, βάσει και του μειωμένου ενδιαφέροντός του για τη νίκη, που δεν του εξασφάλιζε τίποτα ουσιαστικότερο, απ' όσα έχει ήδη, αλλά και εξαιτίας του προβλήματος δυστοκίας που τον ταλανίζει καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Τάτος σκόραρε στο 82' και ο Άρης "βύθισε" τον Πανθρακικό, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τουλάχιστον μέχρι εκείνος να αγωνιστεί την Κυριακή με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή.

Πλέον, Βέροια, ΑΕΚ, ΟΦΗ κινδυνεύουν εξίσου.