Τον Φάμπρι τον έφαγε ο χαρακτήρας του…

Ο Ισπανός Φάμπρι ήταν τελικά ένας προπονητής που, όπως και ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό εξαιτίας δηλώσεών του.

Αν και ο Μαλεζάνι έριξε το επίπεδο μιας ομάδας που μέχρι τότε έκανε πρωταθλητισμό, το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Πόσω μάλλον με την κακή ψυχολογία ολόκληρης της σεζόν και τις "εκκαθαρίσεις" του Ιανουαρίου.

Ο Φάμπρι, πάντως, είχε παρουσιάσει μια στρωτή ομάδα, η οποία χτυπήθηκε από απουσίες στο, ούτως ή άλλως, "ευάλωτο" ρόστερ της. Ωστόσο, δεν είχε τον κατάλληλο, ευγενικό ή διπλωματικό, τρόπο να διαχειριστεί τις πρώτες καλές εμφανίσεις.

Με συνεχείς "εμπρηστικές" δηλώσεις και λεκτικές πιέσεις, ο εκρηκτικός και... φωνακλάς Ισπανός "έσπαγε" το ηθικό των παικτών.

Το παραδέχτηκε, άλλωστε, ο νεαρός αμυντικός του τριφυλλιού, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. "Πιο πολύ ενόχλησαν οι δηλώσεις που έκανε εναντίον μας. Γιατί ξέρουμε ότι στις νίκες είμαστε όλοι μαζί και στις ήττες επίσης όλοι μαζί. Ο προπονητής στράφηκε εναντίον μας και ενοχλήθηκαν πολύ οι παίκτες", τόνισε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα novasports.gr.

O Τριανταφυλλόπουλος ελπίζει σε θετικότερο κλίμα στη μεταβατική εποχή Βονόρτα, πριν τις καλοκαιρινές αλλαγές, οι οποίες, ειρήσθω εν παρόδω, διαφαίνονται καταιγιστικές.

"Το κλίμα στα αποδυτήρια, ανεξάρτητα από την αλλαγή προπονητή, είναι σίγουρα βαρύ λόγω των αποτελεσμάτων. Πάντα μια αλλαγή προπονητή και προσώπων παίζει θετικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ελπίζω να δούμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο", συμπλήρωσε ο φέρελπις αμυντικός.