Από… Δευτέρα το πάει πάλι ο Βιντιάδης

Έκδηλος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη νέα αναβολή που πήρε η είσοδος του Δημήτρη Βιντιάδη στο μετοχικό σχήμα της ομάδας. Ο Έλληνας εφοπλιστής περιμένει την έγκριση του πλάνου του από τον Κιθ Χάρις, ώστε να προχωρήσει στην κατάθεση των χρημάτων και στην ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Βιντιάδης δεν έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Ένωσης και μόνο το περιβάλλον του εκφράζει αισιοδοξία για αίσιο τέλος της προσπάθειες απόκτησης των μετοχών της ΑΕΚ. Επίσης, δεν υπήρξε καμία επαφή ανάμεσα σε Βιντιάδη και Παππά, παρότι ο δεύτερο είχε τονίσει πως ήθελε να του παρουσιάσει ο 32χρονος εφοπλιστής το πλάνο του για την ΑΕΚ, έως το τέλος της εβδομάδας. Όπως είναι φυσικό, οι τελευταίες εξελίξεις έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις της Ένωσης.

Η διοίκηση αναζητεί λύσεις, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα προσπαθήσει να βρει τις προσεχείς ημέρες χρήματα, ώστε να καλυφθούν ορισμένες υποχρεώσεις της ομάδας και να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.

Πηγή: novasports.gr