Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ, καθώς Κορδέρο και Τσουμάγκας προπονήθηκαν κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, όπου στόχος είναι η νίκη.

Στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό (17:15) τέθηκαν οι Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και Τάσος Τσουμάγκας ενισχύοντας τη φαρέτρα του Γερμανού προπονητή στην προσπάθεια για μία νίκη που θα φέρει πιο κοντά την ΑΕΚ στο στόχο της παραμονής. Αμφότεροι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και τους κοιλιακούς αντίστοιχα κι έτσι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς της 27ης αγωνιστικής. Σε αυτή συμμετέχει και ο Αντώνης Ρίκκα, που είχε αντιμετωπίσει ένα τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο.

Έτσι ο Μιχάλης Παυλής, που προέρχεται από βαριά ίωση και έκανε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον Ρότζερ Γκερέιρο που είναι τιμωρημένος και τον Γιώργο Κατίδη που δεν υπολογίζεται τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν είναι οι τρεις απουσίες της «Ένωσης». Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Εμίλιο Φουρτάδο μετά από καιρό.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επελέγησαν: : Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Β. Βλάχος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Ρίκκα, Κορδέρο, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Καραλής, Φούντας, Πετρόπουλος, Κατσικοκέρης, Σταματής, Φουρτάδο.

Πηγή: www.sport-fm.gr