Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ενόψει Λεβαδειακού ο Λίνεν

Ούτε στη χθεσινή προπόνηση άνοιξε τα χαρτιά του ο Έβαλντ Λίνεν για τον τρόπο που θα παρατάξει την ΑΕΚ την Κυριακή στον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό (17:15).

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκανε δοκιμή ενδεκάδας, καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Πάντως με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Γκερέιρο και πολύ πιθανή αυτή του Μιχάλη Παυλή που δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε, υπάρχουν 1-2 διλήμματα σχετικά με το βασικό σχήμα.

Το ένα αφορά στη θέση του δεξιού μπακ, την οποία διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Βλάχος και Τσουκαλάς και το δεύτερο τη θέση του δεύτερου εσωτερικού μέσου, με τον Ρίκκα να έχει προβάδισμα έναντι του Φέτση. Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μπουγαΐδης-Κουτρουμπής στόπερ, ο Τσουμάγκας αριστερά, ο Μητρόπουλος αμυντικό χαφ με τον Κορδέρο σε ρόλο εσωτερικού μέσου, ο Ανάκογλου θα είναι επιτελικό χαφ και οι Φούντας-Πετρόπουλος επιθετικό δίδυμο.

Ασφαλέστερη εικόνα θα υπάρχει μετά και τις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, στις οποίες ο Έβαλντ Λίνεν συνηθίζει να αποκαλύπτει τα σχέδιά του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sport-fm.gr.