Δύσκολα θα προλάβει το ματς με την Ελλάδα ο Μιραλέμ Πιάνιτς

Απαισιόδοξος για τη συμμετοχή του στο κρίσιμο ματς της Βοσνίας με την Ελλάδα στη Ζένιτσα την προσεχή Παρασκευή είναι ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στον αγώνα της Βοσνίας με την Ελλάδα την προσεχή Παρασκευή στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο μέσος της Ρόμα ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και παρότι το… παλεύει, δεν είναι αισιόδοξος πως θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Σαφέτ Σούσιτς.

"Αρχικά μου είχαν πει ότι θα χρειαστεί να λείψω για τέσσερις εβδομάδες. Μετά για δύο. Δεν ξέρω… είναι νωρίς να πούμε τι θα γίνει μέχρι την Παρασκευή. Θα ήθελα να παίξω, αλλά θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα τις επόμενες δύο μέρες. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, δύσκολα θα παίξω. Δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ τώρα. Όμως τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω ακολουθήσει εντατική θεραπεία και είδα αποτελέσματα. Δούλεψα πολύ και αισθάνομαι καλύτερα. Θα δείξει", δήλωσε σε εφημερίδα της Βοσνίας ο 23χρονος άσος.

Πάντως, ο Πιάνιτς αισιοδοξεί για τον αγώνα. "Περιμένω η αποστολή μας να έχει αίσιο τέλος. Ελπίζω μετά τον αγώνα της Παρασκευής να παραμείνουμε πρωτοπόροι στον όμιλο. Θα είμαι ικανοποιημένος με νίκη, ακόμη και με ισοπαλία. Πιστεύω πως η ομάδα μας μπορεί να τα καταφέρει. Παίζουμε στην έδρα μας και δεν βλέπω γιατί να μην πετύχουμε το στόχο μας", ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr