Δυσαρέσκεια Μίτσελ για την απόδοση των παικτών του

Τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ για τη φάση των “8” του κυπέλλου στο στάδιο “Καραϊσκάκης” εξέφρασε ο Μίτσελ. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του νίκησε με 2 – 0 τους Ηπειρώτες και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπως είπε χαρακτηριστικά “δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε” Όπως τόνισε είναι κατά του συμβιβασμού, κάτι το οποίο παρατήρησε και στο σημερινό παιχνίδι και εξέφρασε την επιθυμία του, στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον Πανθρακικό για το κύπελλο, ο Ολυμπιακός να παίξει καλύτερα.

Μείνατε ικανοποιημένος από την ομάδα σας και από τους παίκτες στους οποίους δώσατε ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν;

“Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το παιχνίδι και τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε. Ήμασταν υπερβολικά αργοί, καθόλου συγκεντρωμένοι και δεν είναι αυτός ο τρόπος που αρμόζει να παίζεις με αυτή την ομάδα. Αυτό δεν ήταν όλης της ομάδας πρόβλημα. Υπήρχαν 4-5 ποδοσφαιριστές που ήταν καλά. Μένει πολύς δρόμος ακόμα για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία στην ομάδα. Είμαι εναντίον του συμβιβασμού. Δεν μ' αρέσει καθόλου να είμαστε ομάδα με συμβιβασμό και να παίζουν επαναπαυμένοι. Δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος που παίξαμε σήμερα. Το έχω δει πολλές φορές, αλλά σήμερα είναι ένα καλό παράδειγμα για αυτό που θέλω να σας πω”.

Όσο ο αντίπαλος αμύνεται μαζικά, δεν δυσκολεύεται η ομάδα του ώστε να προσφέρει θέαμα;

“Ναι, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει και άμυνες πολύ καλύτερες απ' ό,τι μπόρεσε να κάνει σήμερα ο ΠΑΣ. Εμείς θα μπορούσαμε να είμαστε με περισσότερη επιθετικότητα, με μεγαλύτερη ένταση. Δεν μ' άρεσε καθόλου ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Άλλο πράγμα είναι το να έχεις υπομονή. Σήμερα αυτό που κάναμε απλώς καθίσαμε. Δεν ήμασταν καθόλου κινητικοί και καθόλου οργανωμένοι”.

Στα δύο παιχνίδια με τον Πανθρακικό σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές σε σχέση με αυτό που είδαμε σήμερα;

“Θέλω να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ό,τι κάναμε σήμερα. Αν όχι, θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Πρέπει να περάσουμε τον Πανθρακικό αν θέλουμε να πάμε στον τελικό. Επίσης πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η τελική φάση έρχεται πριν από δύο δύσκολα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Αυτό κάνει δύσκολα τα πράγματα για εμάς και θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι”.