Στηρίζει τον Φάμπρι ο Παναθηναϊκός

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ο Παναθηναϊκός τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη διοίκηση να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Φάμπρι εν όψει της νέας σεζόν.

Με ανακοίνωσή της η πράσινη ΠΑΕ επαναλαμβάνει τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος τόνισε: "Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον Σάκη Τσιώλη. Σας διαβεβαιώνω πως δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή".

Μάλιστα, στο τριφύλλι, σύμφωνα με τον sport-fm.gr, θεωρούν ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα προέρχονται εκ του πονηρού και ως στόχο την αποσταθεροποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με αφορμή σημερινό ψευδές δημοσίευμα περί "λίστας" υποψήφιων προπονητών, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ομάδα έχει προπονητή τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως άλλωστε έχει δηλώσει σήμερα και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ στην εφημερίδα "η Πράσινη" με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Όλα τα υπόλοιπα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι εκ του πονηρού και στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της ομάδας".

Υπενθυμίζεται, όπως έχει ξαναγράψει το news.gr, ότι το θέμα είχε ξεκινήσει από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του bet3.GR για ινκόγκνιτο ταξίδι του Καρδιτσιώτη τεχνικού στην Αθήνα, την ημέρα που ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά κι ενώ ακόμη στον πάγκο του τριφυλλιού ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Σάκης Τσιώλης είχε διαψεύσει τις επαφές με τους πράσινους λίγες μέρες αργότερα, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα arcadia-sports.gr.