ΑΕΚ: Ετοιμάζει το φάκελο για την αδειοδότηση ο Δημητρέλος

Με θέματα που αφορούν την αδειοδότηση ασχολούνται πλέον στην ΑΕΚ αφού ο χρόνος τελειώνει και λεφτά δεν υπάρχουν. Στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα στο τέλος του μήνα να καταθέσει το σχετικό φάκελο.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος ήταν αυτός που, αυτοπροσώπως, καταπιάστηκε με όλα τα "μέτωπα" που αφορούν  στην αδειοδότηση. Πλην όμως, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από απλή καταγραφή των δεδομένων.

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με νυν και κυρίως πρώην ποδοσφαιριστές, αλλά και πιστωτές, είναι πάρα πολλές και όσο δεν βρίσκεται λύση στο διοικητικό-οικονομικό θέμα που απασχολεί την ΑΕΚ "εξαφανίζονται" οι πιθανότητες αδειοδότησης.

Στα Σπάτα διατηρούν μια τελευταία ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει, ελπίζοντας  ότι το ταξίδι που έχει εξαγγείλεί ότι θα πραγματοποιήσει στην Αγγλία ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Εφόσον η συγκρατημένη αισιοδοξία που βγαίνει από τα Σπάτα επιβεβαιωθεί και ο Βιντιάδης επιστρέψει στην Αθήνα, έχοντας εξασφαλίσει το ΟΚ για επένδυση στην ΑΕΚ, το επόμενο βήμα αναμένεται να είναι η πραγματοποίηση της περιβόητης συνάντησης με Παππά και Μελισσανίδη.