Με Πετρόπουλο και Τσουμάγκα η ΑΕΚ εναντίον του Ολυμπιακού

Επιτέλους καλά νέα για τον Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος είδε δύο από τις βασικές του μονάδες τον Τσουμάγκα και τον Πετρόπουλο να επιστρέφουν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να δηλώνουν “παρών” ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Πετρόπουλος ξεπέρασε το τράβηγμα που είχε στη γάμπα, ενώ ο Τάσος Τσουμάγκας τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Εκτός σοβαρού απροόπτου λοιπόν, θα έχουν θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Τα δυσάρεστα για τον Γερμανό έχουν να κάνουν με τον Βαλεντίνο Βλάχο, ο οποίος είχε ακολουθήσει χθες μέρος του προγράμματος και συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξης δεν θα προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα. Τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Σωκράτης Τσουκαλάς.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος αντιμετώπισε ελαφράς μορφής τενοντίτιδα έμεινε στο γυμναστήριο. Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός θα κάνει ντεμπούτο ως αλλαγή την Κυριακή. Εκτός πλάνων θα μείνουν οι τιμωρημένοι Παύλος Μητρόπουλος (λόγω καρτών) και Χρήστος Αρκούδας (λόγω της γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ).

Η προπόνηση της Παρασκευής ορίστηκε για τις 16:00 κι εκεί αναμένεται η τελική δοκιμή ενδεκάδας από τον Έβαλντ Λίνεν.