Στα ημιτελικά του κυπέλλου χωρίς να ιδρώσει ο ΠΑΟΚ

Κακό το παιχνίδι, αλλά καμία φορά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αν και δεν έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο με αντίπαλο το Λεβαδειακό και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ, κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για 26η φορά στην ιστορία του.
 
Ήσυχο ήταν σχετικά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό με εξαίρεση την ευκαιρία του Αθανασιάδη στο 20ο λεπτό, όταν βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη να αποκρούει το σουτ του Κλάους με το στήθος. Οι γηπεδούχοι είχαν μια υποτυπώδη κατοχή και έπιασαν μερικά σουτ με τον Ροτζέριο και Γεωργίου όμως δεν κατάφεραν να πιέσουν ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου σαραντεπενταλέπτου το σουτ Λάζαρ μετά από γύρισμα του Αθανασιάδη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάνω κάτω κυριάρχησε η ίδια εικόνα, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό χωρίς όμως να το καταφέρνουν. Καλή ευκαιρία είχαν οι Θεσσαλονικείς στο 63ο λεπτό με τον Λόρενς ο οποίος από θέση βολής σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Λισγάρα. Για τους Βοιωτούς η σέντρα-σουτ του Μάρτινς στο 67' θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο αξιόλογη ευκαιρία στην επανάληψη. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν υπήρξε καμία άλλη ιδιαίτερη φάση με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται 0-0 και τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.