Στο ποδόσφαιρο γίνονται θαύματα, όχι όμως στο Τορίνο

Έκκληση προς τον Τούρκο διαιτητή της αναμέτρησης, Φιράτ Αϊντινούς έκαναν οι παίκτες της Σέλτικ, με δηλώσεις τους σε σκωτσέζικα ΜΜΕ, ώστε να επιτρέψει το ανοικτό παιχνίδι.

Με το αιτιολογικό της απλόχερης παροχής θεάματος στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό, οι ποδοσφαιριστές των Καθολικών πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ στο Τορίνο, ενάντια στη Γιουβέντους, αν και το έργο τους μετά το εις βάρος τους 3-0 στο Σέλτικ Παρκ είναι σχεδόν αδύνατο.

Ο βοηθός του Νιλ Λένον, Γιόχαν Μιάλμπι, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ενόψει του αγώνα της Τετάρτης για "αγώνα από καρδιάς".

Οι Καθολικοί και επίδοξοι -σχεδόν σίγουροι, για την ακρίβεια- πρωταθλητές Σκωτίας δείχνουν να ελπίζουν στο θαύμα, αν και ιταλικός αποκλεισμός σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με πλεονέκτημα τέτοιου μεγέθους στην πρώτη αναμέτρηση, δεν έχει προηγούμενο.

Από την πλευρά της Μεγάλης Κυρίας, ο προπονητής Αντόνιο Κόντε προειδοποίησε: "Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πάντα εκπλήξεις".

Χωρίς τους Σκοτ Μπράουν, Τόνι Βατ και Μίκαελ Λούστιγκ θα αγωνιστεί η Σέλτικ στο Τορίνο ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Τσάρλι Μούλγκριου.

Η Γιουβέντους είναι αήττητη στην Ευρώπη από τις 18 Μαρτίου 2010, όταν έχασε με 4-1 από τη Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League στη φάση των 16 του θεσμού. Έκτοτε, μετρά οκτώ νίκες και εννέα ισοπαλίες.