Χωρίς Ζλάταν για την πρόκριση στους οκτώ η Παρί

Το μυαλό τους στη σεζόν 1994/95 έχουν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τότε ήταν που κατάφεραν για πρώτη και τελευταία φορά να φτάσουν στα ημιτελικά του Champions League.

H νίκη, πάντως, στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των 16, με σκορ 2-1, στο Μεστάγια επί της Βαλένθια τους δίνει το πάνω χέρι, τουλάχιστον για την πρόκριση στα προημιτελικά σε πρώτο στάδιο.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετρά αήττητο 22 ματς εντός έδρας στην Ευρώπη, αλλά προέρχεται από ήττα με 1-0 από τη Ρέιμς και απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη δεύτερη Λιόν στη Ligue 1.

Ο Ιταλός τεχνικός για το προσεχές παιχνίδι δεν υπολογίζει στη βοήθεια των τιμωρημένων Ιμπραΐμοβιτς και Βεράτι, αλλά διαθέσιμος είναι ο Τιάγκο Μότα που αποθεραπεύτηκε, ενώ θέση διεκδικεί στην ενδεκάδα και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Στην απουσία του φορ Ζλάταν ποντάρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την έκπληξη και την πιθανότητα διεκδίκησης της απόλυτης ανατροπής δεδομένων από πλευράς "νυχτερίδων". Ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματιών Αντίλ Ραμί, Ρικάρντο Κόστα και Ζοάν Μπερνάτ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς. Στο όριο των καρτών είναι για την Παρί οι Τιάγκο Σίλβα και Μπλεζ Ματουιντί, ενώ από πλευράς Βαλένθια οι Αντόνιο Μπαραγκάν, Τίνο Κόστα και Βιθέντε Γκουάιτα.