Πρώτη παράσταση Ρονάλντο στο Θέατρο των Ονείρων με τη Ρεάλ

Το ότι αναμένεται μεγάλο παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης στο Ολντ Τράφορντ, στον επαναληπτικό μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, είναι γνωστό.

"Δε γίνεται να είναι μεγαλύτερο από το αυριανό (σ.σ. αποψινό)", δήλωσε ο... μπαρουτοκαπνισμένος σε τέτοιους μεγέθους αναμέτρήσεις ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και κυρίως, τον τρόπο που ήρθε αυτό, με τους "κόκκινους διαβόλους" να προηγούνται, σε συνδυασμό με τη δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι "μερένγκες", μετά τις δύο απανωτές νίκες επί της Μπαρτσελόνα, οι οιωνοί για αξιομνημόνευτο ματς το βράδυ στη Γηραιά Αλβιώνα είναι πολύ καλοί.

Πέρασαν αρκετά χρόνια, κάτι λιγότερο από τέσσερα, για να δουν τελικά οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Θέατρο των Ονείρων με φανέλα άλλης ομάδας, εκείνης της Βασίλισσας Ρεάλ.

Η δευτεραθλήτρια Αγγλίας και φετινή πρωτοπόρος της Premier League περνάει και με λευκή ισοπαλία, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε -και ο Σερ Άλεξ σίγουρα δεν το κάνει- ότι η Ρεάλ φημίζεται για τις... φαρμακερές αντεπιθέσεις της.

Τα στατιστικά στοιχεία, μάλιστα, δείχνουν ότι είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τις περισσότερες -σε απόλυτο αριθμό- αντεπιθέσεις στο θεσμό, συμπεριλαμβανομένων των πλέι-οφ, των ομίλων και των πρώτων αγώνων της φάσης των 16.

Οι Φιλ Τζόουνς και Πολ Σκόουλς θα απουσιάζουν λόγω τραυματισμού για τους γηπεδούχους και ο Ίκερ Κασίγιας δε θα αγωνιστεί για τους φιλοξενούμενους. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο, θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί, έστω και με ένεση. Άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, "θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση". Η Βασίλισσα έχει βρει και πάλι, για τα καλά αυτή τη φορά, το μαχητικό χαρακτήρα της.