Αστέρας Τρίπολης: Στο περίμενε πέντε ανανεώσεις συμβολαίων

Ο Δημήτρης Μπάκος κατέβηκε στην Τρίπολη. Η άφιξή του στην Ελλάδα έκρυβε πολλά μηνύματα. Η διάθεσή του έδειχνε ότι ο πήχυς στον Αστέρα Τρίπολης έχει ανέβει φέτος.

Ο ένας εκ των δύο μεγαλομετόχων της αρκαδικής ομάδας αντικατέστησε το συνεργάτη και συνεταίρο του, Γιάννη Καϋμενάκη στα καθήκοντα του μεγαλομετόχου και θέλει να δει διάκριση στο Κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα.

Η πρόκριση επί του Πλατανιά -στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος- θα φέρει ανανεώσεις συμβολαίων. Ο Μπάκος έγινε ο κομιστής του πολύ συγκεκριμένου μηνύματος: Πιπίνης, Σανκαρέ, Άλβαρεζ, Περόνε και Καλαντζής θα πρέπει να περιμένουν την πρόκριση για να λάβουν προτάσεις ανανέωσης συμβολαίου.

Το κλίμα στον Αστέρα είναι άριστο και η διοίκηση έχει καταλήξει ότι στους πέντε παραπάνω ποδοσφαιριστές θα γίνει πρόταση ανανέωσης με τη σύμφωνη γνώμη του Σάκη Τσιώλη. Απλά, θα πρέπει να περιμένουν λίγο.

Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι σε περίπτωση που ο Αστέρας βγει από τα πλέι-οφ με την πρώτη ή τη δεύτερη θέση, ή φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, οι κ.κ. Καϋμενάκης και Μπάκος έχουν σκοπό, πέρα από τις ανανεώσεις, να ενισχύσουν για τα καλά την ομάδα, με ιδιαίτερα ηχηρές μεταγραφές στις θέσεις των στόπερ και των αμυντικών χαφ.