Γκάζια με… φρένο από τον Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες του

Σε ήρεμους τόνους έγιναν οι παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Έβαλντ Λίνεν θέλει να επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη τους και τους τομείς που υστέρησαν, καθότι ακολουθεί ακόμη δυσκολότερος αγώνας: Εκείνος με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, δεν έχει τη δυνατότητα να τους... κατσαδιάζει, διότι και η δική του παραμονή στη θέση του προπονητή κρέμεται από μια κλωστή, όσο η ΑΕΚ δεν ξεφεύγει από την ουρά, έχοντας δύσβατο πρόγραμμα.

Μην ξεχνάμε και την... ανταρσία και την αμφισβήτηση κατά του Γερμανού στις προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης. Εντούτοις, οι παρατηρήσεις του Λίνεν ήταν αναλυτικές: "Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και κάναμε κάποιες φάσεις. Γενικά μέχρι να δεχθούμε το γκολ ήμασταν καλύτεροι, αλλά όταν το δεχθήκαμε, δεν αντιδράσαμε. Μου άρεσε όμως η διάθεση που δείξαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, το πάθος που βγάλαμε και η προσπάθεια που κάναμε".

"Έγιναν αρκετά λάθη στη φάση του γκολ του Βιτόλο. Θα μπορούσε ο Μπουγαΐδης να μην γυρίσει τη μπάλα στον Κωνσταντόπουλο, θα μπορούσε αυτός να μην τη δώσει στον Κουτρουμπή, θα μπορούσε ο Κουτρουμπής να την πετάξει έξω και να τελειώσει η φάση ή να τη γυρίσει πίσω", συνέχισε ο Γερμανός τεχνικός.

Κατόπιν, απευθυνόμενος στον Κατίδη για το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που είχε, τόνισε: "Μπορούσες να κάνεις αρκετά πράγματα. Θα μπορούσες να προχωρήσεις, να τον πλασάρεις από την άλλη ή και να πλασάρεις στο κέντρο, αφού ο τερματοφύλακας είχε πέσει ήδη. Όμως, ότι έγινε, έγινε".