Κρατά μικρό καλάθι ο Γιάννης Χριστόπουλος

Φειδωλός στις δηλώσεις του είναι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται, μετά το πέρας της 21ης αγωνιστικής, σε θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Την ώρα που οι Γιαννιώτες παίζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, με πλουραλισμό στη δημιουργία φάσεων, ο κ. Χριστόπουλος δηλώνει ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη επί του Πανθρακικού για να εξασφαλίσει την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία.

"Το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για τον ΠΑΣ, αλλά όπου υπάρχει προγραμματισμός και οργάνωση από πλευράς διοίκησης, έρχονται και τα αποτελέσματα. Οι στόχοι που θέσαμε ήταν να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, να εξυγιανθεί και να επενδύσουμε στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μη βιαζόμαστε και να έχουμε υπομονή. Η παραμονή θα κριθεί στους 33 πόντους. Αν τους φτάσουμε τότε κοιτάμε τον επόμενο στόχο. Αν νικήσουμε τον Πανθρακικό, τότε θα έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας, τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό", εξήγησε ο προπονητής του ΠΑΣ, που παραμένει προσγειωμένος.

Επίσης, δήλωσε ευχαριστημένος για την ποσότητα των ευκαιριών που παράγει η ομάδα του -είναι πρώτη στη σχετική λίστα της Superleague- και άφησε να εννοηθεί ότι σημαντικό ρόλο έχει παίξει η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση.

"Τα γκολ δεν τα κάνουν μόνο τα σέντερ φορ, σκοράρουν και οι υπόλοιποι παίκτες.Οι παράγοντες στην Ελλάδα δεν δίνουν μεγάλη σημασία στη δουλειά που γίνεται αλλά και στους ανθρώπους που εργάζονται στις υποδομές", συμπλήρωσε.