Ζήσε, Γάλλε μου, να φας τριφύλλι

Ακόμη ένα ολέθριο σφάλμα του Μπουμσονγκ, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης της αρκαδικής πρωτεύουσας, στέρησε το "τρίποντο" από τον αξιόμαχο Παναθηναϊκό του Φάμπρι. Θυμίζουμε ότι ο κεντρικός αμυντικός του τριφυλλιού ήταν ο μοιραίος παίκτης -με ατομικά λάθη- και στον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι, πάντως, μοιάζουν πιο νοικοκυρεμένοι υπό τις οδηγίες του Ισπανού προπονητή, αν και δεδομένα έχουν χάσει πολύ σημαντικό μέρος της αίγλης και της ισχύος τους.

Ο Περόνε εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που "δώρισε" ο Γάλλος, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με εκτέλεση Αντρέα Πίρλο.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ιμπραϊμ Σισοκό, ο οποίος σκόραρε δις, με αμφότερες, όμορφες στη σκέψη και την εκτέλεση, ατομικές ενέργειες στο 6' και στο 72'.

Ο ταλαντούχος Ράγιος είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τον Αστέρα στο 26'.

Σπουδαία ευκαιρία για να "καθαρίσουν" το παιχνίδι είχαν με τον Μαυρία οι πράσινοι και γενικότερα είχαν καλή παρουσία με τους Σισοκό, Σεϊταρίδη, Σο και Ζεκά να είναι σε πολύ καλή μέρα.

Οι γηπεδούχοι Αρκάδες ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Παραμένουν, όμως, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά κινδυνεύουν να τους προσπεράσει και πάλι ο ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που περάσει αλώβητος από το Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή.