“Τσεκάρει” εισιτήριο για τα προημιτελικά ο Ολυμπιακός

Έχοντας ως παρακαταθήκη το υπέρ του 2-0 από το πρώτο ματς στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός θέλει στον αγώνα που ξεκινά στις 20:00 να "τσεκάρει" την παρουσία του στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στην Καβάλα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των "αργοναυτών" και να προκριθούν στην επόμενη φάση. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, τους δίνει το προβάδισμα αλλά και τη δυνατότητα στον Αντώνη Νικοπολίδη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής, σε έναν αγώνα που αναμένεται να αποτέλεσει την ώρα επιστροφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα και Λυκογιάννη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ντιακιτέ και Φέισα, ενώ την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Βλαχοδήμος, Γκρέκο και Φετφατζίδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χολέμπας που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, εκτός και ο Πάντελιτς που έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο που ζήτησε συγγνώμη για το πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε και ο Νικοπολίδης αποφάσισε να τον πάρει στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Μέγιερι, Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας.