Αντ. Πετρόπουλος: Στην ΑΕΚ με υπολογίζουν

Ευτυχής και απελευθερωμένος στην ΑΕΚ δηλώνει ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο σέντερ φορ της Ένωσης εξέφρασε, σε συνέντευξή του, τη βεβαιότητά του για την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία και για ακόμη περισσότερα γκολ στη συνέχεια.

Επίσης, ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό δίχως να κρύψει την πικρία του για τον τρόπο που αυτό ήρθε.

"Ακόμη δεν έχω κάνει απόσβεση. Έχω να πολλά να δώσω ακόμη. Αυτό βγαίνει και γίνεται μέσα από την ομάδα, από την προσπάθεια όλων των παιδιών, από τη διοίκηση και τον προπονητή που μου είχαν πει από την αρχή κάποια πράγματα. Προσπαθώ κι εγώ να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο", δήλωσε ο 27χρονος επιθετικός, την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο ίδιος ο Αντώνης Πετρόπουλος νιώθει καλά στην ΑΕΚ και το δείχνει: "Είναι μεγάλη δουλειά να νιώθεις σημαντικός. Σε υπολογίζουν όλοι περισσότερο κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Στον Παναθηναϊκό ήμουν πέντε χρόνια, προσπαθούσα για το καλύτερο, έχω συνεργαστεί με σημαντικούς παίκτες και θέλω να βοηθήσω κι εγώ τώρα τα νεότερα παιδιά της ΑΕΚ".