Νίκη-ανάσα για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι

Πολύτιμη νίκη πέτυχε μέσα στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο, η οποία τον βάζει και πάλι σε τροχιά πλέι-οφ.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς αξιόλογες φάσεις, ακολούθησε ένα πολύ καλύτερο δεύτερο μέρος, στο οποίο σημειώθηκαν τρία γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 59' ο Ζέκα προ κενής εστίας, μετά από τραγικό αμυντικό λάθος του Γιαννούλη που εκμεταλλεύτηκε ο Τοτσέ. Όμως οι Πράσινοι δεν αρκέστηκαν στο ένα γκολ και συνέχισαν να πιέζουν, με αποτέλεσμα να φτάσουν τελικά στο 2-0 στο 78', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σο ο Τοτσέ έκανε το σουτ, ο Ιτάντζ απέκρουσε, όμως η μπάλα κατέληξε στον Μπουμσόνγκ, που από κοντά διπλασίασε τα τέρματα του Τριφυλλιού.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου με τον Καραμάνο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Επστάιν.

Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 25 βαθμούς, όσους έχει και ο Πανιώνιος, και απέχει πλέον μόνο δύο βαθμούς από την πέμπτη θέση, που οδηγεί στα πλέι-οφ, ενώ ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να “πιάσει” τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση και έμεινε στους 32 βαθμούς.