Στο χιόνι κολλάει ο αγώνας Πανθρακικού – Ολυμπιακού

Πολλές πιθανότητες αναβολής παρουσιάζει το παιχνίδι Πανθρακικού – Ολυμπιακού στην Κομοτηνή, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Το γήπεδο είναι καλυμμένο με χιόνιο από το Σάββατο και σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες που δημιουργούσαν πάγο, ανάγκασαν τον διαιτητή της αναμέτρησης, Αμπάρκιολη, την απόφαση να αναβάλλει τον αγώνα για την Κυριακή την ίδια ώρα (17:15).

Οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές στην Κομοτηνή, ενώ τα ξημερώματα του Σαββάτου το θερμόμετρο έδειξε μέχρι και -2 βαθμούς. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολο να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Σε περίπτωση οριστικής αναβολής, ο αγώνας θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία. Το πιθανότερο είναι ότι το ματς θα οριστεί για την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη, που είναι η 7η Φεβρουαρίου με δεδομένο ότι αυτή την εβδομάδα μεσολαβούν οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το Κύπελλο.

Σε αυτή την περίπτωση το πρόγραμμα του Ολυμπιακού γίνεται αρκετά δυσκολότερο αφού έπειτα από μία εβδομάδα ξεκινούν και οι υποχρεώσεις του στο Europa League, με τον πρώτο αγώνα με τη Λεβάντε, στην Ισπανία.