Αναβλήθηκε το Πανθρακικός-ΟΣΦΠ

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν θα επιτρέψει τελικά την διεξαγωγή της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό, η οποία και αναβλήθηκε λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Ο Απόστολος Αμπάρκιολης και οι βοηθοί του, βγήκαν λίγο μετά τις 15:30, επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο, έκριναν ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για να γίνει το παιχνίδι και στις 17:15 (που επρόκειτο να γίνει η σέντρα) ανακοίνωσαν την οριστική απόφασή τους.

Βάσει κανονισμού, η αναμέτρηση θα πρέπει να διεξαχθεί αύριο (Κυριακή) στις 17:15 αλλά με την προϋπόθεση φυσικά ότι ο καιρός θα το επιτρέψει.

Νωρίτερα, ο Απόστολος Αμπάρκιολης και οι βοηθοί του,επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής. Οι τρεις άνδρες πήγαν σε κάποιες μεριές του αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια αποσύρθηκαν και πάλι στα αποδυτήρια.

"Είδα όσα ήθελα να δω", είπε στους βοηθούς του ο Αμπάρκιολης, ενώ σε ερώτηση του απεσταλμένου του Novasports, Νίκου Γαβαλά, αν είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί παιχνίδι στο παγωμένο χορτάρι, έγνεψε καταφατικά.

Λίγο μετά από τους διαιτητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Πάτησαν και αυτοί το παγωμένο χορτάρι και συζητούσαν πως είναι δύσκολο να διεξαχθεί παιχνίδι. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" Αντώνης Νικοπολίδης είπε στους Απεσταλμένους της Nova, πως θα κάνουν ό,τι αποφασίσει ο διαιτητής.