“Αντάρτικο” των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης κατά Μουρίνιο

Ή εκείνος ή εμείς. "Αντάρτικο" φέρονται να έκαναν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ενώπιον του προέδρου της Βασίλισσας, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Λιγότερο "αθώα", απ' όσο προβαλλόταν αρχικά, ήταν η συνάντηση των αρχηγών των "μερένγκες" -και μερικών ακόμη παικτών της Ρεάλ- με τον Πέρεθ, σύμφωνα με την εφημερίδα Marca.

Οι ποδοσφαιριστές διαμήνυσαν στον πρόεδρο της ομάδας ότι, έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και στους ίδιους. Αν παραμείνει ο Πορτογάλος στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, τότε αυτοί θα προσπαθήσουν να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Η ισπανική εφημερίδα δεν αποκαλύπτει τα ονόματα των παικτών που έθεσαν το δίλημμα στον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ωστόσο, το δημοσίευμα είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο, που "φωτογραφίζει" τους Κασίγιας και Ράμος, καθώς είναι οι αρχηγοί των "μερένγκες".

Οι πιέσεις προς τον Πέρεθ εντείνονται και όλα δείχνουν ότι ο Μουρίνιο θα αποτελέσει παρελθόν από τη «βασίλισσα» της Ευρώπης το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς και μέσα στη διοίκηση της ομάδας υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις για τη φετινή πορεία της ομάδας στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η τελική απόφαση δεν αναμένεται να παρθεί πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.