Σήμερα η πρεμιέρα του ΠΑΟ στο Μάριμπορ

Η έντονη βροχόπτωση ανάγκασε τον Ζεσουάλντο Φερέιρα να διακόψει την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μάριμπορ. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν στο πανέμορφο Λιούντσκι για περίπου μισή ώρα, όμως οι άσχημες καιρικές συνθήκες, οδήγησαν τον προπονητή του Τριφυλλιού στην απόφαση να αποσύρει τους παίκτες του στα αποδυτήρια, αφού ο αγωνιστικός χώρος είχε "βαρύνει" και υπήρχε ο κίνδυνος τραυματισμού.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού έκαναν στην αρχή ζέσταμα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας...προσπάθησαν να παίξουν δίτερμα, όμως η βροχή τους χάλασε τα πλάνα και ο Φερέιρα ...αναγκαστικά δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Μάριμπορ.

Προβάδισμα ο Φορναρόλι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραμένει...αναποφάσιστος για την θέση στην κορυφή της επίθεσης, την οποία διεκδικούν Φορναρόλι και Χριστοδουλόπουλος. Όλα είναι ανοικτά, ωστόσο ο Ουρουγουανός φορ φαίνεται πως έχει προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με την Μάριμπορ, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις, ο Φερέιρα έχει δείξει τις σκέψεις του.

Ο Καρνέζης θα βρεθεί κάτω από τα γκολποστ, Βύντρα και Σπυρόπουλος θα αγωνιστούν στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ...επιστρέφει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Μπουμσόνγκ και Βελάσκες. Στην μεσαία γραμμή, Βίκτορ Βιτόλο και Κώστας Κατσουράνης αναμένεται να αποτελέσει την δυάδα των αμυντικών χαφ και μαζί τους σε σύνθετο ρόλο ο Ζέκα, ενώ στην επίθεση Σισοκό και Κουίνσι θα βρεθούν στα δύο άκρα.