Πλησιάζει τη Μίλαν ο Κακά

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Σαν Σίρο βρίσκεται ο Κακά, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσε στη δημοσιότητα η Μίλαν. Ο Κακά βρέθηκε στο Μιλάνο, όπου γευμάτισε με τον Ρομπίνιο και τον συνάντησε δημοσιογράφος του Sky Italia, στον οποίο δήλωσε. “Είχα δύο μέρες ελεύθερες, οπότε αποφάσισα να έρθω και να δω τον Ρομπίνιο”. Παράλληλα, τόνισε ότι εξαρτάται από τη Ρεάλ Μαδρίτης το αν θα επιστρέψει στους Ροσονέρι.

“Είμαι ακόμα ευγνώμων στη Μίλαν, αγαπώ αυτή την πόλη και έχω πολλούς φίλους εδώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι δήλωνε ότι δεν είναι εφικτό ο παίκτης να επιστρέψει, λόγω των απολαβών του, ωστόσο το ίδιο το κανάλι της Μίλαν αποκάλυψε τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές! Κάτι που ασφαλώς έγινε με τη συγκατάθεση της διοίκησης των Ροσονέρι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε απευθείας συνομιλία με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, για τον παίκτη.

Ο Κακά επέστρεψε στη Μαδρίτη το πρωί, αλλά οι δύο ατζέντηδές του επισκέφτηκαν τους ανθρώπους της Μίλαν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο δανεισμού του. Προϋπόθεση για να γυρίσει στην ομάδα που αγωνίστηκε για έξι χρόνια, είναι να δεχτεί σημαντική μείωση στις απολαβές του.

Από την άλλη, ρεπορτάζ από τη Βραζιλία θέλουν και την πρωταθλήτρια Φλουμινένσε να έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησή του. Και οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι πάντως, τονίζουν ότι προτεραιότητά του είναι η Μίλαν.