Τζιμπρίλ Σισέ: Τιτίβισε συγγνώμη

Το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού θέλησε να στείλει ο Τζιμπρίλ Σισέ, μετά το... ναυάγιο που υπήρξε στην υπόθεση της επιστροφής του στο τριφύλλι. Ο Γάλλος σούπερ σταρ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο των πρασίνων που δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα, τόνισε πως αγαπάει τον Παναθηναϊκό και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα επιστρέψει στην χώρα μας.

"Σε όλους του φίλους του Παναθηναϊκού, θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να έρθω στην ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν. Όλοι σας ξέρετε ότι την αγαπώ αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αλαφούζο που έκανε ότι μπορούσε για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή μου. Σας αγαπώ όλους, αγαπώ τον ΠΑΟ και υπόσχομαι ότι θα σας δω σύντομα", έγραψε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο Twitter.

Στρέφεται στην περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ για τη γραμμή κρούσης

Την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, μετά το οριστικό "ναυάγιο" της μετεγγραφής του Σισέ από την ΚΠΡ. Ο Σουηδός επιθετικός παραχωρείται από το Αμβούργο, καθώς δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα. Ο 26χρονος παίκτης ταλαιπωρήθηκε την περσινή σεζόν από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε 14 ματς, σκοράροντας δυο φορές.

Ο παίκτης, κατά τη φετινή σεζόν μετρά οκτώ συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, όπου έχει σημειώσει και το μοναδικό του εφετινό γκολ. Σκάουτερ του τριφυλλιού παρακολούθησε τον Σουηδό στη φιλική αναμέτρηση του Αμβούργου με τη Χέρτα, προκειμένου να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη.

Η διοίκηση του τριφυλλιού εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών από την ελληνική και ξένη αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί η γραμμή κρούσης, εν όψει του υπολοίπου της εφετινής σεζόν.