Στο ΟΑΚΑ ο Σισέ το Σάββατο

Και νέα επικοινωνία με την πλευρά του Γάλλου επιθετικού Τζιμπρίλ Σισέ είχε τη Δευτέρα Παναθηναϊκός.

Η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου, είχε επαφή με τον δικηγόρο του Γάλλου επιθετικού, για να κανονίσουν τόσο διαδικαστικά θέματα όσο τις απολαβές του παίκτη.

Ο Σισέ είχε επαφή με την ΚΠΡ και την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί και νέα επικοινωνία με την αγγλική ομάδα. Η ομάδα του ξεκάθαρα έδειξε ότι δεν τον υπολογίζει πλέον, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να πάρει σήμερα επιθετικό τον Ρεμί.

Στον Παναθηναϊκό ήταν και χθες συγκρατημένα αισιόδοξοι και προετοιμάζουν την υποδοχή του παίκτη.

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε να έρθει μέχρι αύριο ο Σισέ, να τεθεί στη διάθεση του Φάμπρι και να παίξει έστω και για λίγο κόντρα στον Πανθρακικό. Στη χειρότερη περίπτωση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιθυμούν να είναι ο Σισέ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο έστω και στην εξέδρα. Υπάρχουν, όμως, κάποια διαδικαστικά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν πριν έρθει. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν μέχρι αύριο να τους πει το τελικό “Ο.Κ.” για τη μεταγραφή ο Σισέ, αφού τα βρει πρώτα με την ΚΠΡ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, είναι σίγουρος για την άφιξη του Σισέ και δήλωσε στην κάμερα της Nova:

“Είναι εφικτό να επιστρέψει ο Σισέ. Νομίζω ότι την Τετάρτη θα απαντήσει η ΚΠΡ. Νομίζω ότι θα έρθει ο Σισέ στον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν υπάρχουν λίγες δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν. Λείπει από τον Παναθηναϊκό ο δεινός σκόρερ, αυτός που θα μπορέσει με ευκολία να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, και ο Σισέ μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια της διοίκησης και να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσει και τα υπόλοιπα παιδιά του Παναθηναϊκού και τη διοίκηση της ομάδας. Και αυτή τη χαμένη αυτοπεποίθηση πρέπει ο κόσμος να την αποκτήσει και πάλι”.