Τι λέει ο σκόρερ του μοναδικού γκολ του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό, Φ. Γεωργίου

Όποιος υποστηρίζει ότι οι επαρχιακές ομάδες δεν μπορούν να ελπίζουν κάνει λάθος. Αυτό αποδεικνύει άλλωστε ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάνινα, Φώτης Γεωργίου σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Γεωργίου δήλωσε ικανοποιημένος από τον αγώνα και την εμφάνιση της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Άγιαξ της Ηπείρου, απέδωσε πολύ καλά απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, παρά την ήττα με 2-1.

Δεν στέκεται στο αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά όπως ανέφερε θα ήταν ακόμα πιο χαρούμενος αν ο ΠΑΣ είχε πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε ερώτηση για το πώς βλέπει τον επόμενο αγώνα με τη Βέροια, είπε ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πηγαίνουν για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησε και για τη ζωή του στα Γιάννενα, λέγοντας ότι είναι μια καταπληκτική πόλη, με καλούς ανθρώπους που όλοι τους ασχολούνται με την ομάδα και την αγαπούν πολύ. Όσο για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, είναι άριστο, όπως τόνισε και όλοι είναι και αισθάνονται σαν οικογένεια.