Συμπαίκτης του Καραγκούνη ο Μήτρογλου;

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση των Πειραιωτών γνωρίζει ότι ο βρετανικός σύλλογος αναζητά επιθετικούς, αφού σε αυτή τη θέση έχει παίκτες ηλικίας άνω των 30, όπως ο Μπερμπάτοφ και Πέτριτς. Αν προχωρήσει η μεταγραφή, θα μεγαλώσει η ελληνική παροικία στη λονδρέζικη ομάδα, όπου ήδη αγωνίζεται ο Γιώργος Καραγκούνης.

Την ίδια ώρα, οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν άγνοια τα όσα γράφονται για το ενδιαφέρον της Σέλτικ για την απόκτηση του 24χρονου φορ και - σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα Γαύρος - σχολίαζαν πως “αν δίνουν 3,5 εκατ. ευρώ για το Μήτρογλου, τότε να δώσουμε κι εμείς 800.000 ευρώ για το Σαμαρά”.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κοστολογούν με πολύ περισσότερα χρήματα από το προαναφερθέν ποσό το διεθνή ποδοσφαιριστή και εκτιμούν ότι η αξία του ανέρχεται στα δέκα εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η ρήτρα στο συμβόλαιό του αναφέρει πως, όποια ομάδα επιθυμεί, μπορεί να τον κάνει δικό της έναντι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.