Μένει στο λιμάνι ο Μήτρογλου

Αποφασισμένος να κρατήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Κώστα Μήτρογλου παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα sport – fm.gr.

Oι ερυθρόλευκοι φέρονται να δέχθηκαν πρόταση για την παραχώρηση του διεθνούς επιθετικού στην τουρκική Σίβασπορ, όμως εκείνοι απάντησαν αρνητικά.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 24χρονος επιθετικός θα μείνει στον Πειραιά, εκτός και αν φτάσει κάποια εξωφρενική προσφορά στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2014, όμως οι ιθύνοντες των Πειραιωτών έχουν ήδη κινηθεί, ώστε να επεκτείνει τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Μήτρογλου και η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν συζητήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά ο παίκτης ζήτησε οι εξελίξεις να μετατεθούν για το καλοκαίρι.

Ο λόγος είναι ότι δεν θέλει να αποσυντονιστεί από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Το θέμα, όμως, επανήρθε στο προσκήνιο και ο Ολυμπιακός ετοιμάζει μία άκρως δελεαστική πρόταση για τον διεθνή στράικερ, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τις συζητήσεις που αρχίζουν να ζεσταίνονται ξανά.