“Πιο κοντά στον Ντε Βισέντι ο Ολυμπιακός”

Ειδική αναφορά στην περίπτωση Ντε Βισέντι και στην επικείμενη μεταγραφή του έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάνενα, Γιώργος Χριστοβασίλης, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά από τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του. Μάλιστα αποκάλυψε με τους "ερυθρόλευκους" έχουν γίνει επίσημα επαφές, ενώ οι πράσινοι μάλλον κινούνται παρασκηνιακά για το καλοκαίρι.

Δείτε τι είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣ στη εφημερίδα “ΦΩΣ των ΣΠΟΡ”:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντε Βινσέντι:

“Εμείς ως ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα αυτό, ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ενημέρωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μαζί μας”.

Για το εάν ρώτησαν τον παίκτη σχετικά με πρόταση του Παναθηναϊκού:

“Τον έχει ενοχλήσει ο Παναθηναϊκός. Αν ενδιαφερόταν σωστά ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη έπρεπε να έρθει πρώτα σε επαφή με την ομάδα του, όλο αυτόν τον καιρό. Αν όμως θέλει να τον πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι, ως τότε πολλά μπορεί να έχουν γίνει”.

Για το εάν έχει κινηθεί για την απόκτησή του ο Ολυμπιακός:

“Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Έχει δείξει ενδιαφέρον μάλιστα πιο μπροστά από τους άλλους, εδώ και ένα μήνα! Απλώς περιμένουν τον μάνατζερ του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα. Όσα λιγότερα ειπωθούν τόσο καλύτερα για αυτή την υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφέρον, περιμένουν το μάνατζέρ του να έρθει, θα είναι εδώ έως τις 10 του μηνός. Τώρα, ο Παναθηναϊκός γιατί ασχολείται και πώς ασχολείται δεν ξέρω. Πάνε να τον πάρουν ελεύθερο για το καλοκαίρι απ' ό,τι φαίνεται. Θα δούμε...”.

Για τη μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα:

“Η ομάδα έχει ένα κράμα από καλούς παίκτες. Είχαμε το πρόβλημα με την αδικία της μη αδειοδότησης, όμως η προσθήκη των νέων παικτών βοήθησε πολύ. Πιστεύω ότι αυτή η καλή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί και στο β' γύρο”.

Για τους στόχους του ΠΑΣ Γιάννινα:

“Στόχος είναι να σωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται. Και έπειτα ό,τι καλό έρθει, καλώς να έρθει”.