Γ. Σταυρόπουλος: Ασθενής με καρκίνο η ΑΕΚ

Αποτελεί βασικό χορηγό της φετινής πορείας της ΑΕΚ κι όμως επιθυμεί να τη δει στη Δ' Εθνική. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Γιώργο Σταυρόπουλο, γιο του πάλαι ποτέ μεγαλομέτοχο του Πανηλειακού.

Ο κ. Σταυρόπουλος παρομοιάζει την ΑΕΚ με ασθενή στα τελευταία στάδια του καρκίνου και νιώθει, όπως χαρακτηριστικά λέει, σαν να έχει ήδη πέσει κατηγορία ο σύλλογος.

"Με πονάει που το λέω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Το σωστό γι' αυτούς που αγαπάνε την ΑΕΚ είναι να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα και να σταματήσει ο διασυρμός της. Πρέπει να ξεκινήσει η ΑΕΚ από το μηδέν. Μόνο έτσι θα σταθεί και πάλι στα πόδια της. Να καθαρίσει και να κάνει νέα αρχή. Το Πρωτοδικείο δεν μπορεί να δώσει λύση. Το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό", τόνισε ο κ. Σταυρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Ώρα των σπορ", όπου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι είναι πιο συμφέρον για την ΑΕΚ να υποβιβαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

"Το ρόστερ είναι επιπέδου Β' Εθνικής. Δεν φταίνε τα παιδιά και ούτε πρέπει ο κόσμος να τους κατηγορεί και να τους επιτίθεται. Την ευθύνη έχουν όσοι οδήγησαν εδώ αυτόν τον ιστορικό σύλλογο", συμπληρώνει.