Προσεγγίζει Κοντοέ ο Δημητρέλος

Προσπάθεια ο Γιάννης Κοντοές να μείνει στην ΑΕΚ καταβάλει η διοίκηση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ. Η Ένωση είχε δώσει άδεια στον 27χρονο αμυντικό να δοκιμαστεί σε όποια ομάδα εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και, από τη στιγμή που δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό, θα επιχειρήσει να τον προσεγγίσει για να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

Ίσως και εντός της ημέρας ο Ανδρέας Δημητρέλος να έρθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή για να τον… δελεάσει και να μην αποχωρήσει. Ο πρόεδρος του συλλόγου δεν έχει να προτείνει κάτι συγκεκριμένο στον Κοντοέ.

Δεν έχει να του δώσει χρήματα τώρα, διότι αν το έκανε αυτό (ακόμα κι αν υπήρχε η δυνατότητα) ξέρει πως θα έχανε τελείως τον έλεγχο στ' αποδυτήρια.

Αυτό που θα ρωτήσει ο Δημητρέλος τον 27χρονου μπακ είναι αν σε περίπτωση που βρεθούν χρήματα και πάρει ένα ποσό κι ο ίδιος, προτίθεται να μείνει στην ομάδα.

Επίσης, θα του προτείνει αντί να πάει να δοκιμαστεί σε άλλη ομάδα (όπως του έδωσε την άδεια να κάνει) να μείνει και να βοηθήσει αγωνιστικά την ΑΕΚ, μέχρι να τελεσιδικήσει η προσφυγή του.