Κατάρ καλεί Ντέιβιντ Μπέκαμ

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, το σίριαλ Μέσι για το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ τελείωσε, όπως κι εκείνο για το αν θα κατακτήσει πάλι τη Χρυσή Μπάλα, η Κέιτ Μίντλετον έγινε 31 ετών και ο Μάρκο Μπαλοτέλι δε μιλιέται κι επισήμως με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στο "στρατόπεδο" της Μάντσεστερ Σίτι.

Η εφημερίδα Sun, συνεπώς, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 38χρονου, πια, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η βρετανική εφημερίδα συσχετίζει τον διορισμό του Άγγλου σταρ ως μόνιμου πρέσβη προβολής της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ με την πιθανότητα συνέχισης της καριέρας του "Μπεκς" στη χώρα των εμίρηδων.

Πράγματι, το γεγονός αυτό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μετά το "τσούγκρισμα" των σχέσεων του πάλαι ποτέ αρχηγού της εθνικής Αγγλίας με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ιδιαίτερα τώρα που η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, έχει ξεπεράσει οριστικά τις ψυχολογικές και σωματικές παρενέργειες της τελευταίας εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο, σε παρόντα χρόνο, ο Άγγλος πιστεύει ότι το σώμα του και το μυαλό του του επιτρέπει να αγωνιστεί έξι ακόμη μήνες στην Premier League και γι' αυτό το λόγο είναι σε επαφές με την ΚΠΡ και την Έβερτον .

Πηγές από τη χώρα του Κατάρ, πάντως, τονίζουν ότι "η μετακόμιση του Μπέκαμ στο πρωτάθλημα του Κατάρ θα συνέβαλε αποφασιστικά στην ολοκληρωτική αναδιαμόρφωση της λίγκας και η παρουσία του θα ήταν ανεκτίμητη για το ποδόσφαιρο της χώρας".

"Ο Ντέιβιντ είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχει τη δυνατότητα ως προσωπικότητα να αναζωογονήσει το άθλημα στη χώρα", καταλήγουν οι ίδιες πηγές.