Στην επιστροφή Κλωναρίδη ως δανεικού στοχεύει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ απέκτησε ήδη τους Μητρόπουλο, Τσουμάγκα, Πετρόπουλο, και Καραλή, αλλά ο τεχνικός της, Έβαλντ Λίνεν, θέλει τουλάχιστον έναν ακόμη μεσοεπιθετικό, και πιθανότατα έναν αμυντικό από τη στιγμή που τελικά θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Κοντοές.

Δεδομένου, ωστόσο, ότι ο σύλλογος δεν διαθέτει χρήματα ούτε καν για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες, ο πρόεδρος Ανδρέας Δημητρέλος συνεχίζει να καταβάλει προσπάθειες ανεύρεσης ρευστού. Σε νέα επαφή που θα έχει με τον Δημήτρη Βιντιάδη θα προσπαθήσει να τον πείσει να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ, ενώ θα έχει επαφή και με τον Άλκη Φωτίου για τις μετεγγραφικές υποθέσεις της ομάδας αλλά και για να ζητήσει από εκείνον ταμειακή διευκόλυνση, με τη μορφή ενός άτυπου δανείου.

Πάντως, η πιο εφικτή περίπτωση για την ΑΕΚ μοιάζει να είναι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, και μένει να βρεθούν τα χρήματα για να έρθει ως δανεικός από τη Λιλ ως το φινάλε της σεζόν.

Ωστόσο, για να βρεθούν τα χρήματα πρέπει να πειστεί ο Αλκης Φωτίου ώστε να διευκολύνει ταμειακά την Ένωση, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα δόση τηλεοπτικού συμβολαίου για την επόμενη σεζόν. Παρά τις αντιρρήσεις του Φωτίου -καθώς δεν μπορεί να έχει δικαιώματα επί του ποδοσφαιριστή- στη διοίκηση πιστεύουν πως στο τέλος θα πειστεί.

Παράλληλα, η Βέροια δεν πέφτει κάτω από 300.000 ευρώ για την παραχώρηση του Μπαργκάν, ενώ δεν φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον δανεισμό κανενός παίκτη από την Ένωση. Όσον αφορά στον Γιαννιώτα, υπήρξε νέα προσέγγιση προς την πλευρά του, ωστόσο, η απάντησή του ήταν εκ νέου αρνητική.