Δ. Παπαδόπουλος: Πρωταθλητής Ελλάδος ο ΠΑΟΚ σε μια τριετία

Πρωταθλητή Ελλάδας μέσα στην επόμενη τριετία "βλέπει" τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. O διεθνής Έλληνας επιθετικός, μετά την ήττα του Πανθρακικού από τον ΠΑΟΚ με σκορ 4-1 στην Κομοτηνή τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά σε τρία χρόνια θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς διαθέτει τα εφόδια για να το καταφέρει.

Για το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του "μόχθησαν" για να πάρουν κάποιο βαθμό, ωστόσο κατέρρευσαν λόγω και του αριθμητικού μειονεκτήματος.

"Παίξαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, αλλά ήμασταν διαβασμένοι. Φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, προηγηθήκαμε με 1-0, ήμασταν και τυχεροί στη φάση που ο Αντι απέκρουσε το πέναλτι. Στο παιχνίδι δεχθήκαμε ένα γκολ που πέρασε τέσσερις παίκτες, μόνο έτσι θα έμπαινε ένα γκολ, είχαμε κλείσει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, χάσαμε μια ευκαιρία α κάνουμε το 2-0 κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά κάναμε καλή εμφάνιση και προσπαθήσαμε αν και με 10 παίκτες. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά η χρονιά αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας", τόνισε ο φορ των Θρακιωτών.