Πλησιάζει στην Παιανία ο Ανάκογλου

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ανάκογλου φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το novasports.gr, ο οποίος θα συνεχίσει την προσπάθεια και για τον Ντε Βισέντι. Μετά την δεδομένη συμφωνία με τον Σπυρόπουλο του Πανιωνίου, ο οποίος και πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις, ο Παναθηναϊκός δείχνει την διάθεση να συνεχίσει την προσθήκη έμψυχου υλικού στην ομάδα.

Ηδη οι παράγοντες της ομάδας, θα προσπαθήσουν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Πανιώνιο, προκειμένου να πάρουν από τώρα τον Σπυρόπουλο δίνοντας κάποιο μικρό ποσό ή κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα στους Νεοσμυρνιώτες, αν φυσικά οι τελευταίοι θέλουν κάτι τέτοιο.

Από κει και πέρα, η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τους θέλει να τα έχουν βρει σε όλα και με τον Ανάκογλου του Πανσερραϊκού, έναν παίκτη τον οποίο ήθελαν από το προηγούμενο καλοκαίρι. Πλέον και γι αυτόν θα γίνουν συζητήσεις με την ομάδα του, προκειμένου να μετακομίσει από τώρα στην Παιανία.

Τέλος, πιο εύκολη φαίνεται πως είναι η περίπτωση απόκτησης του Ντε Βισέντι, καθώς ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και όχι σε άλλη ελληνική ομάδα. Πλέον αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του, προκειμένου και με αυτόν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις.