Παλικαρίσιο διπλό στο Αγρίνιο με παίκτη λιγότερο ο ΠΑΟΚ

Δε στοίχισε στους Θεσσαλονικείς η αποβολή του Κλάους - "Έκλεψε" τον βαθμό στο Περιστέρι ο ΠΑΣ

Η ανόητη ενέργεια του Κλάους Αθανασιάδη που άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για πάνω από μία ώρα παιχνιδιού δεν εμπόδισε τον ΠΑΟΚ να πάρει μία παλικαρίσια νίκη μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, με σκορ 1-0.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως στο 32' έμεινε με παίκτη λιγότερο, όταν μετά από μαρκάρισμα του Χαντάκια ο Αθανασιάδης πέφτοντας τον χτύπησε με τον αγκώνα και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να είναι πιο δραστήριος και να ψάχνει το γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 62', όταν ο Μυστακίδης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Λέοβατς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγινε έτσι η “χρυσή αλλαγή” του Βλάνταν Ίβιτς, αφού στη συνέχεια του αγώνα οι Θεσσαλονικείς δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον Παναιτωλικό και κράτησαν σχετικά εύκολα το 1-0.

Την ίδια στιγμή στο Περιστέρι, ο ΠΑΣ Γιάννινα “έκλεβε” τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις, με τον Κόντε να ισοφαρίζει με δυνατό σουτ στο 94' το γκολ του Λε Ταλέκ με το οποίο είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι στο 60'.

Σε άλλο παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Super League, ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 της Κέρκυρας στα Περιβόλια, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή, καθώς οι Φαίακες είχαν προηγηθεί στο 39' με τον Τουράμ, όμως η κρητική ομάδα ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος, με τον Βάντερσον στο 48' και τον Μανούσο στο 84' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να γράφουν το τελικό 2-1.