Boxing Day: Γαλοπούλα στα γήπεδα στο Νησί

O αγώνας της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Νιουκάστλ στο Όλντ Τράφορντ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης της Τετάρτης 26 Δεκεμβρίου στην αγγλική Premier League. Στον αγώνα αυτόν το διακύβευμα για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν η συμμετοχή του Γουέιν Ρούνεϊ, θέμα που φαίνεται να κλείνει θετικά για τους "κόκκινους διαβόλους".

Το Νησί βρίσκεται σε ρυθμούς ποδοσφαιρικής πανδαισίας παραδοσιακά, καθώς η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων αποκαλείται Boxing Day και περιλαμβάνει πάντα πλήρη αγωνιστική δράση σε όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Αγγλίας.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της κορυφαίας κατηγορίας: Έβερτον - Γουίγκαν, Φούλαμ - Σαουθάμπτον, Νόριτς - Τσέλσι, ΚΠΡ - Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον, Ρέντινγκ - Σουόνσι, Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα - Τότεναμ, Στόουκ - Λίβερπουλ.

Από την αγγλική Championship ξεχωρίζει η αναμέτρηση των πάλαι ποτέ ομάδων των "μεγάλων σαλονιών" μεταξύ Μίντλεσμπρο και Μπλάκμπερν, αλλά και το ντέρμπι κορυφής Χαλ - Λέστερ.

Μπάλα... και των γονέων και σε Σκωτία, Ιταλία, Βέλγιο

Πλήρης αγωνιστική διεξάγεται και στη Σκωτία, όπου η πρωτοπόρος Σέλτικ φιλοξενείται στο Ντενς Παρκ από την ουραγό Νταντί. Στην Jupiler Pro League του Βελγίου, ξεχωρίζει η αναμέτρηση μεταξύ της Μαλίν και της Γάνδης, ενώ κανονικά αγωνίζονται και οι ομάδες της ιταλικής Serie B, προεξάρχουσας της αναμέτρησης της Λιβόρνο με τη Σασουόλο.