Ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Ράφικ Τζεμπούρ

Τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία ο επιθετικός του Ολυμπιακού Ράφικ Τζεμπούρ, δεν "καίγεται" να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους, επειδή εξετάζει και άλλες επιλογές, βρήκαν πολύ ισχυρή βάση.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα L' Equipe, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να πάρει μαζί του στη Βαλένθια τον επιθετικό των ερυθρόλευκων, για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη από τότε που ήταν στο λιμάνι.

Η γαλλική εφημερίδα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις κινήσεις ενίσχυσης και εν γένει το ρεπορτάζ της Βαλένθια, επειδή είναι η αντίπαλος της Παρί Σεν Ζερμέν στους 16 του Champions League. Στην online έκδοση της γράφει πως ο σύλλογος του Μεστάγια θέλει να ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης και ήδη έχει ονόματα επιθετικών στη μεταγραφική της λίστα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο προπονητής της Βαλένθια, Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ψηλά στη λίστα του τον Αλγερινό διεθνή, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Οι δύο άντρες γνωρίζονται πολύ καλά από την διετία του Βαλβέρδε στην Ελλάδα με τον 28χρονο φορ να έχει αγωνιστεί στην Οσέρ στο παρελθόν, όμως, αν αποκτηθεί από τη Βαλένθια δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Παρί στα νοκ άουτ ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.