Πιθανότητες να κληθεί ο Τζεμπούρ στο Copa Africa

Τελικά είναι μάλλον γραφτό για τον Ολυμπιακό να χάσει έναν βασικό του παίκτη στο φετινό Copa Africa στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο τραυματισμός του Τζαμέλ Αμπντούν τον ανάγκασε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ίδιου, να αρνηθεί την πρόσκληση του Αλγερινού τεχνικού, Βαχίντ Χαλίλζοτζιτς.

Η άρνηση όμως του Αμπντούν, ίσως στείλει τελικά τον Ράφικ Τζεμπούρ στη διοργάνωση. Κι αυτό γιατί ο "τρομοκράτης", σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επιλεγεί ως επιλαχόντας.

Συνεπώς, υπάρχει το ενδεχόμενο να κληθεί ο Ράφικ να αντικαταστήσει τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα ο Ζαρντίμ εκεί που υπολόγιζε και κατέστρωνε τα πλάνα του με τον Αμπντούν απόντα, να πρέπει τελικά να σκεφτεί τον Ολυμπιακό χωρίς τον Τζεμπούρ.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όταν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας, θα έχει πάρει την απόφασή του για το ποιον παίκτη θα καλέσει τελικά στην Εθνική, στη θέση του Τζαμέλ Αμπντούν, αν τελικά θα υπάρξει αντικαταστάτης, καθώς θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η αποστολή της εθνικής Αλγερίας αριθμούσε 24 κληθέντες, αντί του αριθμού των 23, που επιτρέπεται να δηλωθούν στη διοργάνωση.