Κύπελλο: Εκτός συνέχειας ο Άρης, στα πέναλτι η Ξάνθη

Ολοκλήρωσε την έκπληξη η Καλλιθέα, καθώς στον επαναληπτικό αγώνα με τον Άρη για τη φάση των 32 του Κυπέλλου ηττήθηκε με 1-2 μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Έτσι, ο Δικέφαλος του Βορρά απέφυγε τη σύγκρουση με τον συμπολίτη του.

Έκπληξη παραλίγο να έχουμε και στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Εθνικό Γαζώρου, το οποίο έληξε με σκορ 1-1, όπως ακριβώς και το πρώτο παιχνίδι, κι έτσι οδηγήθηκε στην παράταση και κατόπιν στα πέναλτι, όπου οι Ξανθιώτες στάθηκαν πιο τυχεροί, κερδίζοντας με 5-4 και παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των 16, όπου θα βρουν μπροστά τους τη Βέροια.

Εύκολα προκρίθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ζευγάρωσε τις νίκες κόντρα στον Πανσερραϊκό, περνώντας με 2-0 από τις Σέρρες και εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στους 16, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φωστήρα.

Με δύο νίκες προκρίθηκε και ο Πλατανιάς σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, την οποία κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας. Στην επόμενη φάση θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό.