Οριστικά εκτός Copa Africa ο Τζαμέλ Αμπντούν

Είναι πια οριστικό. Ο Τζαμέλ Αμπντούν δε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Αλγερίας για το Κόπα Άφρικα, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Την είδηση την έκανε και επισήμως γνωστή η ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αλγερίας, στην οποία μάλιστα αναφέρονται και οι λόγοι.

"Το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας, μετά απο τον ιατρικό φάκελο, που πήρε με όλα τα στοιχεία των εξετάσεων του τραυματισμού του Τζαμέλ Αμπντούν, δηλώνει ότι ο παίκτης είναι ακατάλληλος για το Copa Africa 2013, λόγω του χρόνου που απαιτείται για τη θεραπεία του και τις δραστηριότητες αποκατάστασης", αναφέρει η ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι ο Τζαμέλ Αμπντούν με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Αλγερίας είχε αναφέρει ήδη από το Σάββατο ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη διοργάνωση, εξηγώντας ότι η αποθεραπεία του τραυματισμού του δεν του το επιτρέπει.

Ακόμη δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση για το αν θα κληθεί αντικαταστάτης του Αμπντούν, από τους επιλαχόντες παίκτες που έχει επιλέξει ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει κλήση του Ράφικ Τζεμπούρ για τη διοργάνωση στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.