Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου

Την απόφασή του αναφορικά με το αν θα παραμείνει ή όχι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αναμένεται να πάρει ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός. Το αφεντικό της ομάδας του Περιστερίου, έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον αποκλεισμό.

Η απόφαση του Σερβοέλληνα τεχνικού τον αιφνιδίασε. Το ίδιο άλλωστε συνέβη και με τον αποκλεισμό των Περιστεριωτών από τη συνέχεια του κυπέλλου. Το πρωτάθλημα επανεκκινεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 και ο Ατρόμητος θα έχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να αναζητήσει νέο προπονητή, ώστε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, σε περίπτωση που ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάνει δεκτή την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σε κάθε περίπτωση, την όποια άπόφασή του θα την λάβει μετά την συνάντηση που θα έχει με τον έμπειρο τεχνικό και η οποία τοποθετείται χρονικά, είτε την Κυριακή, είτε το αργότερο την Δευτέρα και πριν από τα Χριστούγεννα.

'Ενα βήμα από την έξοδο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με αποδοχή της παραίτησής του από τη διοίκηση

Παρελθόν από τον Ατρόμητο θα πρέπει να θεωρείται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο Γιώργος Σπανός αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτησή του.

 
Η απογοήτευση ήταν έντονη στο στρατόπεδο του Ατρομήτου μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου.
 
Μάλιστα, ο Γιώργος Σπανός είχε αποχωρήσει από το γήπεδο του Περιστερίου, με αποτέλεσμα να μάθει τηλεφωνικώς πως ο Σερβοέλληνας τεχνικός προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος της ομάδας των δυτικών προαστίων αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτηση του τελευταίου.

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν γινόταν δεκτή η παραίτησή του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φερόταν διατεθειμένος να επιμείνει μέχρι τέλους, καθώς θεωρεί πως εκείνος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την -κατώτερη των προσδοκιών- πορεία του Ατρομήτου στο φετινό πρωτάθλημα και κατ' επέκταση για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, ύστερα από το 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου.