Με πέντε απουσίες κόντρα στους “βυσσινί” ο Αστέρας Τρίπολης

Χωρίς πέντε παίκτες θα υποδεχτεί τη Λάρισα στο στάδιο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης της αρκαδικής πρωτεύουσας ο Αστέρας Τρίπολης, για το κύπελλο Ελλάδος.

Οι Αρκάδες θα φιλοξενήσουν τους Θεσσαλούς με στόχο τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, μετά το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης στο ΑΕΛ FC Arena και, όπως γίνεται αντιληπτό από το σκορ του πρώτου αγώνα, όλα είναι ανοικτά.

Ο Σάκης Τσιώλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του την Παρασκευή με μια τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Καστέλς, Γκάμπριελ, Ουσέρο, Σανκαρέ και Μπακασέτας.

Αναλυτικά, η αποστολή: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Αλβάρες, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής, Ντινιωτάκης και Περόνε.

Τέλος, μετά το τέλος της προπόνησης, αποστολή του Αστέρα Τρίπολης επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, προκειμένου να μοιράσουν μπάλες και δώρα στους μικρούς μαθητές.